ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bez prvog golmana i dosta igrača odbrane, teško će protiv ovog rivala

Jedan tim će u ovom meču igrati bez prvog golmana tima. Faliće i dosta defanzivaca, a zamene nisu na tom nivou. Meč okvirno možete preuzeti do 18 časova u nedelju, a predložena kvota je 1,75.

Selekcija Kongo – Brazavila, definitivno je slabija od dva Konga nastala raspadom Zaira, ali je kroz ove kvalifikacije uspeo da dođe do situacije da zavisi sam od sebe, a upravo će u meču protiv Malija imati šansu da do kraja ostanu u trci za plasman na ACN. Kongo je treći sa 6 bodova, dok su ispred njega Gambija i Mali sa 9 bodova. Do sada su savladali Gambiju na domaćem terenu 1:0 i Južni Sudan u gostima 1:0, dok su poraženi od Malija u gostima 4:0 i Južnog Sudana 1:2 na domaćem terenu.

Ono što će za njih predstavljati problem pred ovaj i meč protiv Gambije jesu izostanci igrača, faliće im prvi golman tima Christoffer Mafoumbi (37u/0g), a zamene su mu sve iz domaće lige koja je i na nivou afrike među slabijima, potom nema defanzivaca Mayemboa (18u/0g Ajačio), Baudry (36u/3g Laval), Tsouka (17u/0g Zulte Waregem), Mbemba (8u/0g Avr), Bradley Mazikou (7u/0g Aris),  Poaty (3u/0g Seraing), Biatoumoussoka (6u/0g Botev), tako da su prinuđeni da igraju sa odbranom sastavljenom od igrača bez puno reprezentativnog iskustva, gde samo jedan igrač ima preko 10 nastupa za tim. U veznom redu će takođe biti izostanaka, neće biti Gaius Makouta (16u/1g Boavista), Avonuou (23u/0g Umranijespor), kao ni napadača Béni Makouana (12u/0g Monpelje), Charpentier (2u/1g Parma),  Moussiti-Oko (7u/0g Ajačio),Mabella (7u/0g Virton)

Što se tiče Malija, malo po malo dogurali su do statusa tima koji se redovno nalazi u završnicama kontinentalnog takmičenja, a to nije slučajno jer većina igrača igra u dosta kvalitetnim evropskim ligama, trenutno imaju 9 bodova, uz jedan porazo od Gambije 1:0, tako da moraju da igraju maksimalno angažovano sada. Gotovo sve mečeve krajem 2022. i 2023. odigrali su sa malo golova. Faliće im danas igrač Totinhema – Yves Bissouma (27u/3g), kao i napadači El Bilal Touré (15u/5g Almeria) i Ibrahima Kone (15u/11g iz Lorijena)

Sastav Malija za meč protiv Konga.

Mišljenje urednika: U prvom meču odigranom u Maliju videli smo realnu razliku u kvalitetu između ovih rivala, danas Maliju igra i bod, dok će domaćin morati da proba da dođe do pobede, samo je pitanje da li će i kako moći da se nametne protiv jačeg rivala, po nama je ovo idealan meč za igru X2&0-2 gola po kvoti 1,75, takođe možete pokušati sa 2 po kvoti 2,10, ali uz manji ulog.

0:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje