utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bez šestorice igrača danas će teško do dobrog rezultata

Jedan tim će danas igrati bez šestorice igrača, među kojima je prvi strelac tima, ali i još nekoliko bitnih igrača. Meč okvirno možete preuzeti do 21 sat, a predložene su kvote 1,60 i 1,65.

Radi se o utakmici Lige Evrope, gde se od 21 sat sastaju portugalska Benfika i škotski Glazgov Rendžers.

Ekipa Benfike je u prethodnoj fazi izbacila francuski Tuluz, iako dosta teže nego što se to očekivalo, pobeda 2:1 na domaćem terenu i remi 0:0 u gostima. Ono što je sigurno uzdrmalo tim je poraz za vikend od Porta od čak 5:0, pa su upaljeni svi alarmi i očekuje se reakcija od tima u današnjem susretu, posebno jer će tim biti kompletan u ovom meču.

Sa druge strane ekipe Rendžersa je direktno došla do ove faze kao prvi tim grupe sa Spartom, Betisom i Arisom iz Limasola, imali su učinak od 3 pobede, 2 remija i 1 poraza, u gostima 1-1-1. Za današnji meč škotski velikan neće moći da računa na neke jako važne igrače, pre svih – trećeg strelca tima A. Sima (20u/10g/2a), četvrti strelac tima T. Cantwell (22u/4g/3a), peti strelac tima Danilo (12u/4g/1a), šesti strelac tima R. Matondo (15u/3g/3a), a neće biti ni veznog igrača Dowella (7u/2g/0a) i napadača Oscara (6u/1g/0a). Za vikend su poraženi na domaćem terenu od Madervila 2:1.

Mišljenje urednika: Činjenica je da Benfika posle poraza od Sportinga u kupu i Porta u ligi u ovoj meč ulazi sa imperativom dobrog rezultata, ali izostanci kod gosta su ih lišili više napadačkih opcija, pa po nama portugalski tim ima šansi za pobedu u ovom meču, pobeda Benfike plaća se kvotom 1,60, dok se igra D2+ plaća kvotom 1,65.

2:2

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje