subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bez velikog broja igrača protiv kompletnog i raspoloženog gosta!

Jedan od ovih timova večeras neće moći da računa na veliki broj standardnih igrača, dok je njihov protivnik gotovo kompletan i u dosta dobroj formi uoči ovog duela. Ovaj PREMIUM možete otključati do 20:45, a naš predlog se plaća kvotom 2,15.


Ove srede, sa početkom od 20 sati i 45 minuta, odigraće se zaostala utakmica 4. kola engleske National League između Altrincham-a i Solihull Moors-a.

(www.flashscore.com)

Altrincham se trenutno nalazi na 21. poziciji, što je sam vrh zone za ispadanje, ali ima isti broj bodova kao i pretposlednji Dover. Ova ekipa je do sada zabeležila samo 1 pobedu (upravo protiv Dovera), kao i 3 remija i 2 poraza, zbog čega sada ima 6 poena. Iako što pre moraju da krenu u trku za bodove, velike probleme će im predstavljati izostanci u svim redovima, koji se iz kola u kolo gomilaju.

Nakon povrede dva standardna štopera u prošlom kolu protiv Wealdstone-a, glavni trener Phil Parkinson je izjavio da će mu biti potrebne pozajmice igrača kako bi ostao u trci za sigurnu zonu. Crewe Alexandra je već “uskočila“ sa 2 fudbalera, u defanzivnom i veznom redu, ali to svakako nije dovoljno da se nadomeste svi izostanci.

– “Mislim da ćemo morati da zamolimo klubove da nam ponovo pomognu, nakon što utvrdimo obime najnovijih povreda“, rekao je glavni trener nakon utakmice sa Wealdstone-om.

Dakle, povređeni su: defanzivci Richie Sutton (4n/0g/0a) i Andy White (4n/0g/0a), vezisti Simon Richman (4n/0g/0a), Sean Williams (3n/0g/0a), Dan Mooney (4n/1g/0a) i Toby Mullarkey (4n/0g/0a), kao i napadači Fisayo Adarabioyo (3n/1g/0a) i Yusifu Ceesay (6n/1g/0a). Ono što bi trebalo napomenuti da je Altrincham od početka sezone postigao 4 gola, a da su Ceesay, Mooney i Adarabioyo zaslužni za čak 3.


Solihull Moors se, sa druge strane, nalazi na 8. poziciji gde ima 10 osvojenih bodova. Od početka ove sezone ostvario je 3 pobede, 1 remi i 2 poraza, u prvom kolu od devetog Wokinga, a u prošlom kolu od petoplasiranog Maidenheada. Ono što je nesumnjivo jeste da na meč protiv Altrinchama stižu u odličnom raspoloženju, nakon što su u sklopu FA Cupa savladali Scunthorpe sa 2:3 i plasirali se u naredno kolo.

Kada je reč o iostancima za ovaj meč, klub je potvrdio da danas neće nastupiti defanzivci Callum Howe (4n/1g/0a) i Alex Gudger (2n/0g/0a), vezista James Ball (5n/1g/0a), kao ni napadači Nick Clayton-Phillips (0n/0g/0a) i Adam Rooney (1n/1g/0a). Dakle, od važnih igrača će izostati samo Howe i Ball, dok su ostali itekako zamenjivi.


Mišljenje urednika: Iako i Solihull Moors ima izostanke zbog povreda, ti problemi su mnogo veći u redovima Altrinchama gde se radi o velikom broju standardnih igrača. Očekujemo da gostujući tim iskoristi te probleme i nastavi dobru formu, posebno nakon važne pobede u kupu nad ekipom iz višeg ranga. Naš predlog za ovaj meč je pobeda gostujućeg tima i tip “2“ koji se plaća kvotom 2,15.

Altrincham – Solihull Moors – 0:2 (0:2)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje