petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Brazilska Seria A najava i predlozi 8.kola – subota

Dva meča ćemo vam najaviti za večeras što se tiče Brazilske Seria A. U prošlom kolu smo imali veoma dobar skor 3/3, a kola pre toga dva puta 3/5! Nadamo se sad velikoj uspešnosti i želji da vam pomognemo u odabiru prave igre.


22:00 Flamengo – Fortaleza

Flamengo je loše krenuo prvenstsvo sa 2 poraza, a potom vezao 5 mečeva bez poraza gde je skupio 11 bodova i trenutno se nalazi na 6.mestu tabele. Gol razlika im je 9:9. Videlo smo da im je start sezone bio baš klimav i svašta smo naslućivali ali onda su se brže bolje konsolidovali. U prošlom kolu su zabili čak 5 golova dosta solidnoj Bahiji u pobedi od 3:5 u gostima. Sjajni Pedro je postigao 2 gola koji dobio šansu umesto Gabriela Barbose i pokazao da mu itekako konkurencija u napadu.

Trener neće moći da računa za večerašnji meč jedino na defanzivca Joao Lucasa.

Da podsetimo da Flamengo sve mečeve igra do 2022. na Marakani.

Fortaleza se nalazi na solidnom 10. mestu sa 8 bodova uz gol razliku 7:6. Posle 4 meča bez poraza, oni su u prošlom kolu poraženi od Ceare 1:0. Realno nisu imali toliko težak raspored, pobedili su Bragantino i Goias koji se realno najslabije ekipe u ligi a od favorita su lagano gubili. Porazi od Sao Paola i Ateltico PR od 1:0 i 2:0 na početku prvenstva. Ima ova ekipe iskusno igrače ali su oni već u poznim fudbalskim godinama. Prosek ove ekipe je 29,6 godina što je najstarija ekipa u ligi. Najzvučnije ime je napadač Welington Paulista koji ove sezone ima 3 postignuta gola.

Trener nema problema sa povređenim igračima, te će imati sve igrače na raspolaganju.

Ovo su moguće postave obe ekipe za utakmicu:

Mišljenje urednika: Domaćini su apsolutni favoriti na ovom meču iako ove sezone nemaju pobedu na svom stadionu. Konačno je rival po meri i osokoljeni visokom pobedom u gostima, teže da nastave pobednički niz. Predlog za ovaj susret je na pobedu domaćina koja se plaća kvotom 1.45!

2:1


23:55 Corinthians – Botafogo

Cointhians se sa 8 bodova nalazi na 8. mestu tabele sa gol razlikom 9:8. Dva bitna derbija protiv Sao Paola i Atletico MG su izgubili a ove lošije ekipe su dobijali ili igrali nerešeno (sa Fortalezom). Nije to više tako jaka ekipa kao nekad, ali za sigurnu sredinu tabele jesu. Jo je već na koti od 3 data gola i najbolji je strelac ekipe.

Trener za ovaj meč neće moći da računa na krilnog napadača Oliveira Ruana (4-0-0).

Botafogo se nalazi na 17. mestu tabele sa 7 osvojenih bodova i gol razlikom 4:5. Veoma tvrdo igraju a 0:0 ili 1:1 su najčesći rezultati. Jedinu pobedu ostvarili su protiv Atletico MG, kad su domaći imali 35 šuteva na gol a na kraju Botafogo golovima iz kontre slavio. To je to što trener i traži, manji posed lopte a onda brzu transformaciju iz odbrane u napad i na kraju formacija 4-3-3, koja nije vidljiva kad se brane. Ekipe koje se otvore sigurno će imati problema sa brzim krilnim napadačima Botafoga.

Trener neće računati na defanzivca Luisa Victora i napadača Lucasa Barrosa zbog povrede.

Ovo su mogući sastavi ekipa:

Mišljenje urednika: Biće ovo veoma tvrda utakmica, gde će se gosti sigurno opet svim silama braniti. Corinthians će igrati na gol više i tražiti pobedu ali ne treba očekivati da to bude ubedljivo, nego onoliko koliko im treba. Zanimljivo je da u međusobnim susretima 9x zaredom slavio domaćin. Naš predlog će biti 1X&0-2 a ova igra se plaća kvotom 1,90! Ukoliko neko želi da juri velike kvote mi predlažemo X-1 sa kvotom 4,40 ili KI 1:0 sa kvotom 5,50!

2:2


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ko isprati!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje