subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas će biti bez 14 igrača, odbrana posebno pogođena

Jedan od timova danas će igrati bez 14 igrača, od kojih je petorica igrača odbrana, među kojima su četvorica standardni igrači, faliće i po dva standardna veznjaka i dva napadača. Meč možete preuzeti do ponoći, a predložena kvota je 1,60!

02:30 Corinthians – River Plata (URU) (Kopa Libertadores)

Pozicija na tabeli domaćina: Domaći tim je na 3.mestu grupe E, sa skorom 2 pobede, 1 remi i 2 poraza uz gol razliku 8:6.

Skor na domaćem terenu: Na svom stadionu imaju 1 pobedu i 1 poraz uz gol razliku 5:2.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Brazilski tim je u poslednje vreme na tri pobede i dva poraza, u poslednjem meču savladali su perunski Sport Huancayo koji nema nijedan bod u grupi sa 5:0, a pre toga imali su poraze od Palmeirasa i Penjarola bez datog gola.

Izostanci: Za danas u timu nema čak 14 igrača u odbrani će faliti Jamerson (11 mečeva/2 gola/0 asistencija), Gil (10 mečeva/0 golova/0 asistencija), Lucas Piton (8 meč/1 gol/1 asistencija), Fagner (6 mečeva/1 gol/2 asistencije), Igor Formiga (0 mečeva/0 golova/0 asistencija), Danilo Avelar (0 mečeva/0 golova/0 asistencija), Gustavo Mantuan (0 mečeva/0 golova/0 asistencija), što se tiče sredine terena, nedostajeće R.Otero (11 mečeva/1 gol/1 asistencija), Gabriel (9 mečeva/0 golova/0 asistencija), Camacho (5 mečeva/1 gol/1 asistencija), Xavier (3 meča/0 golova/0 asistencija) u napadu  faliti Luan (9 mečeva/1 gol/2 asistencije), Gustavo Mosquito (9 mečeva/2 gola/0 asistencije), kao i Ruan Oliveira (0 mečeva/0 golova/0 asistencija).


Pozicija na tabeli gosta: Gosti su na 2.mestu u grupi i u slučaju da danas slave, a Penjarol bude poražen biće prvi u grupi.

Skor na gostujućem terenu: Na gostovanjima imaju 1 pobedu i 1 poraz uz gol razliku 2:4.

Forma u poslednjih 5 mečeva: River Plate je neporažen u poslednjih 5 utakmica, tri pobede i dva remija u svim takmičenjima gde igraju uz 0 -3 gola na svakom meču.

Izostanci: Osmar Molinas (13 mečeva/0 golova/0 asistencija), Marcelo Gonzales (14 mečeva/2 gola/1 asistencija)



Međusobna tradicija: U prvom susretu bilo je 0:0

Zaključak: Odbrana domaćeg tima doživeće velike promene u ovom susretu pa će sigurnost čitavog tima sigurno biti na nižem nivou nego inače, sa druge strane gosti su još u igri za plasman u nokaut fazu iako ne zavise samo od sebe, ali svakako da se neće predati favorizovanom domaćinu.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: Smatramo da gosti u ovom susretu mogu makar do minimalnog poraza, a kvota na igru H22 (+2), tj da vam odgovara rezulta 1:0, kao i bilo koji nerešen rezultat ili pobeda gosta, iznosti odličnih 1,60!

4:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje