utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas će igrati bez dosta standardnih igrača!

Jedan od timova danas će igrati bez dosta važnih igrača za igru svog tima, drugi tim u dobroj formi i kompletan. Meč okvirno možete otvarati do 20:30, a predložena kvota je 1,75!

19:00 AUXERRE – GRENOBLE FOOT 38  (Francuska 2)

Domaći tim otvorio je sezonu pobedom u gostima protiv ekipe Amiensa 1:2, koja je ispala iz Lige 1 ove sezone. Ono što je bitno to je da će na stadionu domaćina biti i publike, očekuje se između 5500 i 6500 navijača.

Izostanci: Nema bitnijih izostanaka za domaćina.


Ekipa Grenobla je jako loše otvorila novu sezonu porazom od Parisa na domaćem terenu 0:4, odlazak mnogo bitnih igrača iz tima i povrede još nekih ostavile su traga na tim, pa će slično biti i danas kada će takođe biti lišeni usluga dosta igrača. to se tiče promena u timu, najbolji strelac i asisten tima, centralni vezni igrač Jessy Benet (36/9/7) je napustio klub, takođe nema ni drugog strelca tima Djittea (37/8/0), a faliće i treći strelac W.Semedo (38/7/2), uz to u klubu više nije ni veznjak Tapoko (26/1/0)

Izostanci: Zbog povreda nema još dvojice važnih igrača veznjaka C. Pickela (37/1/2), kao i napadača M. Diallo (37/4/4). Bart Straalman (starter u prvom kolu) Jordy Gaspar (prošle sezone 27/0/4 – ove godine starter u prvom kolu), i Manu Perez (21/0/1 prošle sezone, ove starter u prvom kolu), uz to neće biti ni De Iriondo (pojačanje sredina), Correa (pojačanje napad), Michel, Henen (27/0/1 prošle sezone – vezni red), Kokhreidze (pojačanje napad)



Zaključak: Pisali smo već o Grenoblu i njihovim problemima sa sastavom tima, koji su sada još i veći nego u prvom kolu, pa je pobeda domaćina koji ima jednu od najboljih akademija u Francuskoj, danas dosta izgledna.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: Danas je po nama i po svemu izloženom idealan predlog 1 (pobeda domaćina) po kvoti 1,75!

3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje