sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas će nastupiti bez 6 od 11 igrača iz startne postave!

Jedan tim će danas morati da igra bez šesto od 11 standardnih igrača, među kojima su u prvi golman, dva najbolja strelca tima i još trojica startera. Meč okvirno možete preuzeti do 21 sat, a predložene su kvote 1,85 i 1,90

U okviru revanš meča 1/4 finala Lige konferencija, PAOK će ugostiti Klub Briž, posle prvog meča u kojem su gosti slavili 0:1.

PAOK je ove godine odigrao jako dobro takmičenje, grupu su završili na prvom mestu, da bi potom u prethodnoj rundi izbacili Dinamo Zagreb i to posle poraza u gostima 2:0, slavili su na svom terenu ubedljivih 5:1. U prvom susretu Klub Briž je imao i promašen penal, tako da se može reći da je PAOK sa pozitivnim rezultatom došao do ovog revanša. Za današnji duel faliće manje bitni igrači iz rotacije, to su defanzivci Trost Ekong (10u/0g/0a) i Nasberg (7u/0g/0a)

Sa druge strane Klub Briž koji ove sezone igra dosta promenljivo vezao je tri pobede u svim takmičenjima, ali su sve bile na domaćem terenu, u ligi protiv Antverpena i Anderlehta i u prvom meču protiv PAOK-a. Inače su belgijanci odigrali jako dobru grupnu fazu gde su osvojili 16 od mogućih 18 bodova, a u eliminacijama izbacili Molde, poraz u gostima 2:1 i pobreda na domaćem terenu 3:0.

Ono što je veliki problem za njih jeste izostanak čak 6 standaradnih igrača danas, to su prvi golman tima S. Mignolet (46u/0g/0a), defanzivci B.Mechele (52u/6g/1a) i prvi asistent tima M. De Cuyper (47u/4g/8a), potom nema veznog igrača C. Nielsen (41u/1g/2a), kao i napadača – prvog strelca tima Thiaga (48u/26g/3a) i drugog strelca tima A.Skov Olsena (46u/23g/8a)

Mišljenje urednika: Domaći tim pred svojim vatrenim navijačima ove sezone igra mnogo bolje, dok sa druge strane i belgijanci teže igraju na strani, a danas imaju izostanke koji bi bili problem i za mnogo jače timove, po nama će domaćin da iskoristi sve ove, a predlozi su 1X&0-3 gola po kvoti 1,85, kao i pobeda PAOK-a po kvoti 1,90.

0:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje