subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas putuju sa igračima sa manjom minutažom, jer su ostvarili svoj cilj!

Jedan tim danas putuje sa podmlađenim sastavom i sa igračima koji su imali manju minuzažu ove sezone. Za njihovog protivnika, ovaj meč je jako važan. Ponuđena kvota je oko 1.60, a meč okvirno možete preuzeti do 19:00h.

➡️ BUGARSKA: Parva Liga
🇧🇬 19:15 Slavia Sofia – Botev Plovdiv I1v1 (1.58) ✅/ 1 (1.75)

Slavia Sofia se konačno probudila. Nakon serije loših rezultata, krenuli su sa dobrom formom. Na poslednjih 5 mečeva, zabeležen je samo 1 poraz (3 pobede i 1 remi). Sada je smanjen zaostatak na 5 bodova u odnosu na poziciju koja vodi u Ligu Konferencije. Ostalo je još 3 kola do kraja, ukljućujući i ovo kolo, tako da samo pobeda odražava nadu.

Sa druge strane, Botev Plovdiv je ostvario istorijski podvig, jer su u finalu kupa savladali ekipu Ludogoretsa rezultatom 2:3. Ovim učinkom, njihovo mesto u Ligi Evrope je zagarantovano. Botev Plovdiv je ostvario svoj cilj, samim tim trener je odlučio da odmori svoje standardne igrače i na terenu će sa igračima koji su imali manju minutažu.

„Ботев ще доиграва сезона, като наставникът на ботевистите ще даде шанс на футболисти, които получаваха по-малко игрови минути до момента.“

Sve u svemu, gosti će odmarati svoje standardne igrače. Ujedno ovo je prilika za domaćina koju treba da iskoristi i sačuva šansu za mesto u Evropi. Predlažemo tip I1v1 (1.58), kao i na manji ulog čist 1 (1.75). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje