petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas su bez 7 igrača, prvi golman, prvi strelac i drugi asistet su među njima!

Danas su bez 7 igrača, prvi golman, prvi strelac i drugi asistet su među njima! Drugi tim u solidnoj formi, meč možete preuzeti do 18 časova, a predložena kvota je 1,95!

Radi se o susretu osmine finala Belgijskog kupa, a sastaju se ekipe Beerschot VA – KV Mechelen, meč počinje od 18 časova.

Ekipa Beerschota posle sjajnog uvoda u sezonu, očekivano je pala na tabeli belgijske lige, ali i pored toga može se reći da je ovo jako dobra sezona za ovaj klub, ali i dalje imaju ambicije da se dokazuju, odlazak odličnog marokanskog napadača Tisandelija u Gent morao je da se oseti, ali i pored toga sa sjajnim partijama nastavlja R. Holzhauser koji je direktno zaslužan za 24 gola ovog tima. Oni ove sezone imaju skor 6-3-4 na domaćem terenu i gol razliku 26:22. Za današnji kup meč izostaće samo veznjak Dom (19/1/1) i napadač M. Noubissi (16/4/3 – 9 kao starter).

Što se tiče Mechelena oni su posle uvodnih desetak kola delovali jako loše, da bi potom popravili formu, a u poslednjih 10 mečeva su 2.tim lige po rezultatima. U kupu su pre 7 dana izbacili niželigaša RWDM 2:0. Za današnji meč trener tima neće moći da računa na nekoliko važnih igrača, to su prvi golman (branio sve mečeve u 2021-oj), Y. Thoelen (10/0/0), potom na defanzivce S. Walsh (16/2/2) i S. Bateau (4/0/0), nema ni prvog strelca ekipe G. Hairemans (25/8/2), kao ni J. Van Damme (23/3/0), a izostaje i drugi asistent tima, napadač G. Engvall (11/0/3) i M. Shved (12/3/1).

U prvom delu sezone današnji domaćin je savladao Mehelen u gostima 2:3. Pre toga nije poražen na svom terenu od Mehelena na tri vezana meča (2 remija i 1 pobeda domaćina).

Mišljenje urednika: Iako je trenutna forma Mehelena zaista izuzetna, čini se da bi danas izostankom nekoliko važnih igrača mogli da ostanu bez plasmana u kupu protiv ne tako lošeg domaćina koji će igrati u dosta jakom stastavu, čini nam se da je igra 1X&2+ odličan izbor za ovaj meč, a plaća se kvotom 1,95.

0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje