petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin dolazi do novih bodova protiv oslabljenog gosta?!

Domaća ekipa će na ovoj utakmici nastupiti skoro u najjačem sastavu, dok će njihov protivnik izaći na teren bez nekoliko važnih igrača. Verujemo da će ova prednost, zajedno sa odličnim igrama kod kuće, domaćoj ekipi doneti nove bodove. Utakmica je na programu večeras, nešto pre ponoći.


Sa početkom od 23 časa po našem vremenu odigraće se utakmica 19. kola argentinske Superlige u kojoj će se sastati Club Atletico Aldosivi i Central Cordoba.

Aldosivi na ovu utakmicu stiže kao ekipa koja zauzima 21. mesto na tabeli. Do sada su ostvarili 4 pobede, 4 remija kao i 10 poraza, zbog čega imaju ukupno 16 bodova.

Interesantan je podatak da ova ekipa višestruko bolje partije pruža na svom terenu, gde su od početka sezone uspeli da osvoje čak 12 od ukupno 16 bodova.

Što se tiče tima za današnji meč, glavni trener će na raspolaganju imati skoro najjači sastav, a neće moći da računa samo na dvojicu defanzivaca, Lucasa Villalbu (16n/0g/1a,) i Emanuela Iñigueza (13n/1g/1a).


Central Cordoba se solidno snašla u elitnom rangu nakon promocije iz Primere Nacional. Sada zauzimaju 18. poziciju na tabeli, a iza sebe imaju skor od 5 pobeda, 6 remija i 7 poraza (21 bod).

Kao što je to slučaj sa domaćinom, ova ekipa takođe beleži dosta bolje rezultate pred svojim navijačima, a u ulozi gosta, koju će i nositi danas, do sada su sakupili samo 6 bodova.

Pored svega toga, ovu ekipu muče i problemi sa izostancima. Kako se navodi na sajtu kluba, na ovo gostovanje nisu krenuli defanzivci Matias Nani (15n/0g/1a), Oscar Salomón (9n/0g/0a), Marcos Sánchez (5n/1g/0a), vezista Juan Galeano (12n/1g/0a), kao ni napadač Gervasio Núñez (13n/1g/2a), dok je napadač Nicolás Miracco (7n/0g/1a) pod upitnikom za nastup.


Kada je reč o međusobnim okršajima, ove dve ekipe su se do sada sastale samo jednom, u junu 2017. godine, a tada je do pobede došao Aldosivi.

12.06.17 COP Aldosivi Central Cordoba 2 : 1 (1 : 0)

Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!

Mišljenje urednika: Na susretu timova koji većinu svojih bodova osvajaju kod kuće svakako da ćemo dati prednost domaćem timu. Aldosivi će na ovom meču nastupiti u skoro najjačem sastavu, dok će njihov protivnik biti višestruko oslabljen.

Naš predlog za ovaj meč biće “W1“, tj. Winner 1, koji nam u slučaju pobede domaćina donosi kvotu 1,70, a u slučaju remija – povrat uloga. Verujemo da će uspeti da iskoriste ovu prednost.

0:2


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Image by Lorenzo Cafaro from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje