petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin u novu sezonu ulazi bez 5 odbrambenih igrača

Danas počinju prve četiri lige u Engleskoj. U ovom meču koji kao i većina počinje u 16h, domaćin ima ulogu favorita, ali će se dosta pitati i gost, koji bi trebao da iskoristi lošu igru domaćina u odbrani, a dodatan problem biće 5 izostanka u domaćem timu u poslednjoj liniji. Trener domaćina će imati na raspolaganju samo 2 odbrambena igrača, pa će morati da vrši modifikacije, što će dodatno uzdrmati odbranu, koja da ponovimo nikako nije jača strana tog tima.


Najava meča: Danas će se u terminu od 16h po našem vremenu u okviru Engleske League One (Engleska 3) sastati Swindon i Rochdale. 

Izostanci: Gostujući tim nema ni jedan jedini izostanak, dok domaćin neće moći da računa na 5 igrača iz poslednje linije, a u pitanju su: kapiten tima D. Conroy, M. Baudry (24 meča / 0 golova – prošla sezona), Z. Fryers (22/1), T. Broadbent (9/0) i A. Odimayo koji je klub pojačao kao slobodan igrač, koji je prošlu sezonu proveo u Redingu. 

Tradicija: Dva tima su se sastajala do sada 11 puta. U tri navrata je slavio Swindon, u tri Rochdale, a u 4 je meč završen remijem. Pritom jer na 7 poslednjih viđena igra 3+.

Mišljenje urednika: Kvota je u konstantnom padu na gosta još od sinoć. Domaćin je u pred sezonskim utakmicama primao po tri gola po meču na svom terenu. Danas će uz to biti oslabljen u delu tima koji mora biti najuigeaniji, a opet imaju ulogu favorita. To nagoveštava uz tradiciju da je dobar izbor igra GG3+  , ta igra donosi kvotu od @2.10 / MaxBet Svakako meč daje mogućnost i za druge igre koje donose i veće kvote.

3:1


Slika preuzeta sa sajta:https://welovebetting.co.uk

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje