Advertisement
MaxBet

Domaćin je veliki favorit i njegovi najbolji igrači se nalaze u odlučnoj formi, a gosta će dodatno udaljiti od pobede činjenica da će igrati bez 7 ili 8 igrača. Meč možete odigrati do 17 časova, ali i nešto kasnije.


Danas će se u terminu od 17:30 po našem vremenu u okviru austrijske lige u hokeju na ledu sastati ekipe Vienna i mađarskog tima Fehervara.

Vienna se nakon 6.kola od početka druge faze nalazi na prvom mestu sa 21 osvojenim bodom. Kao domaćin ima maksimalne tri pobede uz prosek golova od 7 po meču. Fehervar je na 6. mestu sa 3 osvojena boda uz takođe prosek od 7 gola po meču kao gost.

Beč će biti kompletan danas, a uz to su najbolja tri igrača: Šnajder, De Souza i Vol u odličnoj formi. Pomenut trojac je dao po 3 gola – ukupno 9 u poslednja dva meča. Danas će Fehervar imati veliki broj izostanaka. Upitan je jedan od najboljih igrača tima A. Sarauer (39/18/20). Tokom februara Kanađanin R. Glenn je prešao u redove Banjske Bistrice. Meč će zbog povreda propustiti: A. Kurtalt (37meča/16golova/18asistencija), T. Sille (35/9/13), D. Kuger (21/5/8), D. Szita (22/10/6), T. Laday (31/5/16), kao i T. Kiš najbolji igrač i strelac tima u 2018. godini.

Mišljenje urednika: Beč je slavio u poslednja tri međusobna meča, ali i u poslednja tri meča na svom terenu sa 2 ili više golova razlike. Na vama je izbor adekvatnog tipa na osnovu datih informacija, ali loši izbori neće biti igre pobeda domaćina u hendikepu sa sva ili više golova razlike H1 (-1.5) @1.55 ili pobeda domaćina uz 5 ili više golova na meču 1 i +4.5 @1.70 / MaxBet.

6:2

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.