subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin u usponu forme, a gost oslabljen u veznom redu

Domaćin igra sve bolje i danas će biti motivisaniji od gosta, koji će imati 7 izostanaka od kojih 6 u vezi u meču koji možete odigrati nešto pre 15h po našem vremenu.


Najava meča: U senci nadmetanja reprezentacije, prevashodno početka kvalifikacija na evropskom tlu za SP u Kataru 2022. godine u okviru Italija serije C snage će u terminu od 15h odmeriti ekipe Giana Erminio i Pro Sesto. U prvom meču ove sezone ujedno i jedinom međusobnom slavio je Pro Sesto sa 1:0. Za razliku od gosta, koji je u zlatnoj sredini, daleko veću motivaciju će imati domaćin koji želi da izbegne plej aut zonu u kojoj se trenutno nalazi. Uz to motiviše ga i dobra forma i 3 pobede u poslednja 4 susreta. Gost u 10 poslednja susreta ima pobedu, 6 remija i 3 poraza. 4 poslednja remija su završena bez golova (0:0). Međutim nešto što će dodatno otežati posao ekipi Pro Sesto su 7 izostanaka, među kojima su čak 6 igrača u veznom redu, a u pitanju su: sespensovani Scapuzzi (27 mečeva / 1 gol) i Maffei (19/0), kao i povređeni  Sala (7/0) Gianelli (5/0), Motta (4/0) i Spaviero (2/0). Njima će se na klupi povređenih igrsča pridružiti i odbrambeni igrač Magonara (6/0).


Mišljenje urednika: Domaćin je popravio formu i ima veliki motiv, a gost bi mogao da odigra nešto nepovezanije zbog brojnih izostanaka u vezi, a inače ima dosta problema u realizaciji. Sve te činjenice ukazuju da je bodovima bliži domaćin, a da ne treba očekivati meč sa puno golova. Po mišljenju urednika su tako dobar izbor W1 kvota @1.65, a za nešto hrabrije, tu je mix igra 1X i 0-2 sa kvotom @2.00 / MaxBet. Mada je svakako na vama da na osnovu datih informacija izaberete adekvatan tip.

1:0


Naslovna fotografija: Omar Ram by Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje