utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dosta izostanaka važnih igrača za jedan tim danas!

Jedan od timova imaće izostanke petorice fudbalera od kojih su trojica izuzetno bitni igrači u startnoj postavi tokom čitave sezone, faliće prvi asistent tima i drugi strelac tima, protivnički tim u odličnoj formi. Meč možete preuzeti okvirno do 2 sata posle ponoći, a predložena kvota je 1,80!

02:30 Fluminense – Santa Fe (Copa Libertadores)

Pozicija na tabeli domaćina: Domaći tim je prvi u D grupi, sa 1 pobedom, 2 remija i 0 poraza uz gol razliku 4:3.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu odigrali su 1:1 protiv River Plate

Forma u poslednjih 5 mečeva: Tim je u seriji od 10 mečeva bez poraza, a u poslednjih 5 mečeva imaju 3 pobede i 2 remija.

Izostanci: Nema važnijih izostanaka u timu


Pozicija na tabeli gosta: Gosti su na 4.mestu D grupe za sada imaju skor 0 pobede,  2 remija i 1 poraz i gol razliku 2:3.

Skor na gostujućem terenu: Oni su u gostima remizirali protiv Juniora 1:1

Forma u poslednjih 5 mečeva: Oni nemaju pobedu u poslednjih 5 mečeva u svim takmičenjima, tri remija i dva poraza.

Izostanci: Danas će faliti dva od četiri standardna igrača odbrane, to su D. Mosquera (19/1/3 – prvi asistent tima), J. Palacios (14/1/0), a nema ni potencijalne zamene F. Delgado (3/0/0), potom nema veznog igrača S. Cárdenas (14/3/2 – drugi strelac tima), kao ni napadača D. Valdes (13/1/1)



Međusobna tradicija: U prvom meču odigranom u Kolumbiji, slavio je Fluminense 1:2.

https://www.youtube.com/watch?v=v4soNjsu5_c

Zaključak: Domaći tim koji u svom sastavu ima  Freda (nekadašnji igrač Liona), potom Abela Hernandeza (nekadašnji igrač nekih Premijerligaških klubova), Bobadilju (napadača Menhengladbaha i Augsburga), kao i buduću zvezdu svetskog fudbal i igrača Mančester Sitija – Kayky-a, uz veznjaka Nene-a i ostale igrače, svakako je favorit protiv Kolumbijaca, koji nisu u formi i kojima će faliti nekoliko zaista bitnih igrača, prvi meč je pokazao ko je bolji rival, a danas je prednost i stadion Marakana.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: Ukoliko pogledate prvi meč koji je odigran u Kolumbiji, izostanke kod gosta i kvalitet domaćeg tima, naš predlog se sam namaće, pobeda domaćina po kvoti 1,80!

2:1


Foto: Image by Anna Powałowska from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje