nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dubl kvote 2,25, zasnovan na bitnim izostancima

Očekuje vas dubl kvote 2,25 zasnovan na bitnim izostancima igrača u okviru ovog članka.

Domaći Blooming ne blista ove godine u ligi, ali na domaćem terenu na velikoj nadmorskoj visini sasvim pristojne i efiksne utakmice i skor 5 pobeda, 3 remija i 3 poraza uz gol razliku 18:19. Ono što je takođe jako zanimljivo jeste činjenica da su ušli u seriji dobrih igara kod kuće i imaju 5 pobeda i 1 remi u šest poslednjih mečeva uz samo 2 primljena gola.

Gosti sa druge strane dva jako loša meča i poraza protiv The Strongesta u gostima 4:0 i na domaćem terenu od Oriento Petrolera 5:0, tako da su promenili trenera, a otišao im je i prvi strelac tima González u južnoafrički Kaizer Chiefs.

Tri od poslednja četiri meča kada je dočekao Santa Cruz, tim Bloominga je slavio, 5:1, 3:1 i 3:2 uz jedan remi 1:1.

Mišljenje urednika: Iako se desi da posle promene trenera tim dobro odreaguje, mišljenja smo da će danas domaćin iskoristiti sve prednosti koje ima na svom terenu, kao i činjenicu da gosti igraju jako loše i da su ostali bez svog najboljeg igrača, pa predlažemo pobedu domaćina po kvoti 1,52

1:3


Jako zanimljiv prvi meč četvrtfinala Kopa Libertadoresa, gde će Fliminense imati priliku da izbaci ,,dželata“ svoj najvećeg rivala Flamenga. Fluminense je u osmini finala savladao u dvomeču Argentinos Juniors ukupnim rezultatom 3:1, dok je Olimpia napravila možda i najveće iznenađenje eliminacijom Flamenga pobeda 3:1 i poraz 1:0. Osim defanzivca Marcela (10u/0g), domaćin će imati sve najbolje igrače na raspolaganju.

Sa druge strane Olimpia neće moći da računa na prvog golmana tima Gastona Oliveiru (19u/0g), kao i na drugog strelca tima Briana Montenegroa (15u/3g)

Prošle godine odigrali su dva meča, a na ovom stadionu je slavio Fluminense sa 3:1.

Mišljenje urednika: Domaći sastav može da bude jako neprijatan na svom terenu i jačim rivalima od Olimpie, pa i pored toga što su izbacili Flamengo, mišljenja smo da će danas slaviti po kvoti 1,48

2:0

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje