petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva bejzbol predloga iz MLB (20.april)

Predlozi za koje smatramo da imaju veliku šansu za prolaz! Otvarati do pola 01h noćas!


Miami Marlins – St.Louis Cardinals 2 1,90 ili gost daje 3,5+ 1,75

1:5

Iznenađujuće visoka kvota na pobedu Cardinalsa, sa obzirom da baca najbolji bacač ekipe, iskusni Adam Wainwright. S druge strane mladi Jesus Luzardo za Majami, koji je stigao iz Oaklanda na početku sezone. Cardinalsi mnogi jaki udarački, a 3 poraza ove sezone su imali protiv mnogo jakih bacača (Woodruff,Crowe i tanak poraz relifera u prošlom kolu). Ovde bi trebalo oba predloga biti dobra opklada, pa birajte.

Kansas City Royals – Minnesota Twins 8,5+ 1,90

4:3

Koliko je Kansas rasturao u pripremnim utakmicama, toliko su stali na početku sezone. Ali jednostavno mnogo rukija u ekipi, nemaju snage da udare kad treba. U seriji protiv Detroita ostavili su čak 15x igrače na bazama, a 4x su imali pune baze, što na 1 ili 2 auta i izlazili iz izmene bez datog poena. Hernandez nije neki bacač, a Chris Archer će posle godinu dana pauze i operacije, ponovo na brdo za novu ekipu Twinse. Ekipa iz Mineapolisa je imala sjajnu seriju protiv Bostona gde je 2x postizala 8 poena. Ima ta ekipa, itekako dobre udarače, a potpis Coreje i Urshele je još to pojačao.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje