petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva bejzbol predloga iz MLB (23.april)

Predlozi za koje smatramo da imaju šansu za prolaz! Otvarati do 22h!


Cincinati Reds – STL Cardinals 8,5+ 1,80

0:5

Iako je Mahle trebao da bude najbolji bacač Redsa, on to nije dokazao u prva 2 starta. Mnogo primljenih poena, mnogo šetnji, nesvakidašnje za za jednog veterana. Imaće veoma težak zadatak protiv moćne palice Cardinalsa. Daniel Hudson je tek 5. starter u rotaciji Cardinalsa i protiv njega bi Redsi trebali znati.

La Angels – Baltimore Orioles prva izmena X 1,80 ili 8,5- 1,85

4:5

Obe ekipe nikako ne briljiraju po broju postignutih poena. Baltimor ubedljivo poselednji, a u proseku beleže tek 2,36 poena po meču. Angelsi su na 6. mestu sa prosekom od 4,86. Dobar bacački duel Sindegard vs Watkins daje nam za pravo da prva izmena bude bez poena, a i generalno Sindegard ne bi smeo da ima problema sa ovako slabim Baltimorom. Gosti su slabi svugde, osim na bacačkoj poziciji. Zimmerman,Wells i Watkins su budućnost ove ekipe.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje