petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva bejzbol predloga iz MLB (29.april)

Dva predloga za koja smatramo da imaju veliku šansu za prolaz! Otvarati do 18:35!


Pitsburg Pirates – Milwaukee Brewers 7,5+ 1,95

2:3

Ovo je 6.susret ovih rivala ove sezone, a na svih 5 je slavio Milvoki. Bacački duel Quintana vs Peralta je verovatno najlošiji i očekujemo dosta poena. Quintana baca fastball i slider, takoreći nema tu šta on pokazati, a kamoli iznenaditi napad Milvokija. Peralta je u prošlom meču konačno odradio jedan kvalitetan start, ali njegova ekipa opet izgubila. Šeta prosečno 2-4 udarača, što je isti prosek kao i kod Quintane. U redovima Pirata, vraća se njihov All Star Bryan Reynolds, koji ima 6-13 u karijeri protiv Peralte.

Washington Nationals – Miami Marlins 7,5+ 1,80

2:3

Daleko najgori bacački duel za večeras Corbin vs Rogers. Corbin je u katstrofalnoj formi, a samo je pitanje koliko će ga trener držati u rotaciji ako ovako nastavi. Primao je redom: 2,6,2,7 poena u 4 starta, a ima 0-3 rekord. Rogers je takođe loše otvorio sezonu sa rekordom 0-3 i on je daleko najgori bacač u Majamiju. Imao je 3 starta prošle sezone protiv Nationalsa i na svakom je došao over, tj 8+ poena. Mala mana jeste loša palica obe ekipe, ali svakakao da imaju veću šansu protiv ovog dvojca.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje