subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva bejzbol predloga iz MLB – petak 31.maj

Dva predloga za koja smatram da imaju šansu za prolaz! Igraju se iza ponoći!


Phila Phillies – St.Louis Cardinals domaćin 4,5+ 1,89

4:2

Bacači: Aaron Nola vs Mikes Mikolas

Vraćamo se na staru dobru Filu, koja igra najbolji bejzbol verovatno u poslednjih dve decenije. Lideri su konferencije i vezuju pobedu za pobedom, iako su prvi put u ovoj godini izgubili jednu seriju, a to je protiv Giants.

Pošto je Mikolas desnoruki bacač, u lajnap se vraćaju Marsh i Scott, koju su ofanzivno mnogo bolji od Pachea i Merifilda. Mikolas je imao jedan duel protiv File ove sezone. U 6 izmena je primio 2 poena, a Fila je tad slavila 5:3.

Što se tiče individualnih performansa na palici, Bohm, Marsh i Rojas imaju prosek 500+ protiv Mikolasa, dok je Castelanos udario 2 homera protiv njega od ukupno 24 izlaska na palicu.

Sve ide u korist File, pa je 5 poena na njihov konto realnost.

Cleveland Guardians – Washington Nationals 7,5+ 1,80

7:1

Bacači: Tanner Bibee vs Patrick Corbin

Ne bi mnogo pričao o ovom paru. Granica veoma niska, ako pogledamo brojke bacača. Klivlend ima 7 vezanih overa na ovoj granici, dok ni Nationalsi ne igraju ništa lošije ofanzivno.

Blagu prednost bi dao domaćinu, gde je i 4,5+ totalno jednaka opklada, ali i ukupnih 8 poena ne bi trebalo da predstavlja veliku prepreku.

Corbin je imao neko užasno loše startove, primera radi protiv Twinsa i Giants, gde je primio 7 i 8 poena. Baš zato što ni Bibee ne briljira, pogotovo u mesecu maju (15 primljenih poena u 5 startova), odlučio sam se ipak za ukupan over.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje