ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva bejzbol predloga iz MLB – ponedeljak 08. april

Otvarati do 02h noćas!


STL Cardinals – Philadelphia Phillies gost 3,5+ 1,57 4,5+ 1,95 na niži ulog

3:5

Bacači: Mike Mikolas vs Spencer Turbnull

Toplo hladno igra Fila, iako imaju vrhunsku ekipu. Ono što je meni ovde zapalo za oko jeste loš start sezone Mikolasa. Inače generalnoo u svojoj karijeri Mikolas jako loše baca na svom terenu gde mu je prosek 3,5 primljenih poena.

Ono što ima značaj jesu vrhunske brojke udarača File protiv njega. Čak 4 igrača imaju udaren homer, a npr Bohm ima 6/7 na palici protiv njega. Kako je družina crvenih počela da udara, verovatno će Mikolas biti ovde topovsko đule za izbacivanje dosta poena.

Colorado Rockies – Arizona Diamondbacks 2 1,56

7:5

Bacači: Kyle Freeland vs Zack Gallen

Kako je krenula sezona, šampion Nacionalne lige nastavlja tamo gde je stao prošle. Kolorado po svemu prikazanom jedna od najlošijih ekipa u konferenciji.

Freeland je već sakupio dva poraza, uz neverovatnih 17 primljenih poena. To ga drži ubedljivo na poslednjem mestu lige startnih bacača.

Zack Gallen je all star igrač već godinama. Pošto su divizijski rivali, Kolorado je bio čest njegov protivnik,a poslednjih put su ga pobedili 2021. Od tad on je vezao 7 vezanih pobeda nad ovim rivalom. Ove sezone to je već jednom uradio kad je bilo 16:1.

Sve navodi ka sigurnoj pobedi gostiju i to sa velikom razlikom.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje