subota, 25. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva bejzbol predloga iz MLB – sreda 03.april

Otvarati do pola 1! Važi za sve kladionice!


Washington Nationals – Pittsburg Pirates 8,5+ 1,75

5:3

Bacači: Trevor Williams vs Mike Keller

Veoma zanimljiv meč smo gledali sinoć kad je bilo 8:4 za goste. Ništa drugačije nas ne očekuje ni noćas, kad će neporažena ekipa Pirata pokušati da nastave svoj vruć niz.

Dva veterana će odmeriti snage na brdu. Oba imaju veoma loše brojke protiv nekih protivničkih igrača, a to prvenstvo mislim na Kellera, kojem Nationalsi nikako ne leže.

Ono što je takođe zanimljivo da obe ekipe imaju na ovu granicu 100% overa ove sezone. Vašington 4/4, a Pitsburg 5/5.

Forma zavidna, bacači mlaki, miriše na još jedno udaračko raspucavanje!

Los Angeles Dodgersi – San Francisco Giants domaćin 4,5+ 1,72

5:4

Bacači: Tyler Glasnow vs Kyle Harrison

Ovde je sve vrlo kristalno jasno. Domaći su veliki favoriti, Glasnow je top klasa bacača, a Dodgersi bi trebalo razneti Harrisona.

Kako istorija kaže, prošle sezone je Harison u svojoj ruki sezone imao 10 izmena protiv Dodgersa i primio je samo zavidnih 2 poena. No, to je bilo pred kraj sezone, kad su Dodgersi bili u drugačijem sastavu, ali i u padu forme. Ova ekipa mora da se dokazuje sad na svakoj utakmici, pa ovo neće biti izuzetak. Pet poena je totalna realnost!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje