sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva bejzbol predloga iz MLB (sreda 05.april)

Predlozi za koje smatramo da imaju veliku šansu za prolaz! Otvarati do 19h!


NY Yankees – Philadelphia Phillies domaćin 3,5+ 1,90 maxbet

4:2

Kao što sam rekao Fila je morala sinoć da pobedi protiv svih sila, i tako prekine crnu seriju. Danas će imati težak zadatak protiv Cola. Mada nas u ovoj opkladi on ne interesuje. Protiv naše opklade ide Aaron Nola. Nola je razmontiran u Teksasu od istoimene ekipe, kad je za nepunih 4 izmene primio 5 poena. Ovog puta za rivala ima Donaldsona, Rizza i Stantona koji su mu udarili 2 homera u karijeri. Judge je imao samo 3 izlaska na palici protiv Nole uz jedan udarac. Svi oni će biti u startnoj postavi pa je 4 poena Jenkija totalno realna opcija!

Miami Marlins – Minesotta Twins prva izmena X 1,75 mocart (1,65 maxbet)

1:0

Pablo Lopez protiv Jesusa Luzarda je bacački duel, koji obećava malo poena. Plus na to da dodamo da obe ekipe očajno udaraju (Majami ima prosek od 2 poena, a Minesota 4 po meču). Možda je ovde realno igrati 7,5-, ali zbog izostanka Araiza na lead off-u moram ispoštovati prvu izmenu X sa ovakvim bacačima!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje