ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva bejzbol predloga iz MLB – utorak 09.april

Otvarati do 01h!


NY Yankees – Miami Marlins domaćin 4,5+ 1,84

3:2

Bacači: Carlos Rodon vs A.J. Puk

Najbolji rekord lige protiv najgoreg rekorda lige. Iako je tek start sezone vidi se razlika u kvalitetu između ekipa.

Soto je udario svoj prvi homer u Bronksu i tako postao Jenkisev. Sastav Jenkisa je najjači mogući, pa će Bronx opet biti prepun i spreman za novu eksploziju.

Ako pogledamo 11 mečeva ove sezone, Jenkisi su 2x ostali ispod ove granice i to su bili na nuli 2x. U proseku postiže 5,09 poena po utakmici, što ih drži na 11.mestu lige.

San Diego Padres – Chicago Cubs 7,5+ 1,75 

1:5

Bacači: Joe Musgrove vs Ben Brown

Juče rapsodija poena i pobeda domaćina 9:8. Danas ništa drugačije ne očekujem jer imamo mnogo gori bacački duel.

Musgrove nikako da pronađe formu, iako znam da je dobar bacač. Imaće za protivnika drugu ekipu lige koja postiže 6,09 poena po meču. U tri starta ima rekord 1-1, a primio je ukupno 10 poena za 14,1 izmena.

Ben Brown je ruki, pa je ovo njegov tek 3. start u MLB ligi. U prvom su ga Rendžeri isprašili sa 6 poena, dok je u prošlom bio bolji protiv Kolorada, kad je za 4 izmene primio samo jedan poen.

Padresi su takođe u vrhu svih ofanzivnih karakteristika, 9. po udarcima i proseka na palici, a 10. po postignutim poenima. Tako da i od njih očekujem dobro udaranje protiv neiskusnog Browna.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje