nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva bejzbol predloga iz MLB (utorak 18.april)

Predlozi za koje smatram da imaju veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01h!


New York Yankees – LA Angels 9,5+ 1,95

2:5

Uvek tradicionalan meč kad igraju ovi rivale, zbog najvećih MLB zvezda (Judge, Ohtani i Trout). Suarez i Schmidt su startni bacači koji su očajno krenuli sezoni. U njihovim mečevima uvek je dolazio over.

Neverovatno ali istinito ovo će Jenkisima biti prvi meč u sezoni protiv levorukih udarača. Prošle sezone su imali prosek .280 protiv levorukih bacača. Tores i Rizzo u karijeri protiv Suareza imaju udaren homer.

Angelsi su ofanzivnom naletu. Nedostaje još koji igrač da ima moć za homere, osim Trauta i Ohtanija, ali prvi koji se ističe je Renfroe. Schmidt je najlošiji bacač Jenkisa, te očekujem minimum 3 poena do njegovog izlaska.

Oakland Atletics – Chicago Cubs 2 1,55

0:4

Marcus Stroman i očajni Oakland je jedini razlog ove igre. Uz to Cubsi su sinoć razneli Oakland 10:1 i u dalekoj gorem bacačkom duelu. Belinger je imao 5/5, dok su 5 udarača imali 2 ili više udaraca na meču.

Stroman je bacao protiv mnogo boljih ekipa ove sezone i ostajao je 2x na nuli, sa 6+ izmena. Još ga prati dobra forma od WBSC.

Cubsi su sinoć bili na 20 udaraca, a noćas je im je protivnik još gori bacač. Ken Waldichuk ima skor 0-2 ove sezone, a primio je neverovatnih 7 homera u 3 meča.

Sve navodi na pobedu Cubsa, pa ako neko hoće može igrati i u hendikepu!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje