nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva bejzbol predloga iz MLB (utorak 25.april)

Predlozi za koje smatram da imaju veliu šansu za prolaz! Otvarati do pola 1!


Philadelphia Phillies – Seattle Mariners 8,5+ 1,97 maxbet

3:5

Čista logika, loši bacači naspram dobrih napada, ne treba bolji razlog. Od onog našeg pada kad je Fila bila na nuli, vezali su tri pobede na svom stadionu postignavši 17 ranova. Prosto neverovatna činjenica jeste da su poslednja tri poraza imali kad su postigli 0 poena. Zato su vrlo jednostavni, jer nula ili razbiju protivnika.

Sijetl igra konstantno dobro i oni se nonstop vrte oko ove granice (često od 7-9 poena).

Gilbert i Falter je nešto najslabije što ova ekipa ima na brdu, pa se nadam ovde poenima. Opet nikako ovo nije ni blizu sigurnosti sinoćneg para. Oprez i manji ulog.

Chicago Cubs – San Diego Padres domaćin 3,5+ 1,80 maxbet

6:0

Ekipa iz grada vetra je na vrhu tabele, veoma iznenađujuće. A veoma iznenađujuće je da Snell koji ima 0-3 skor ove sezone je toliko favorizovan protiv Cubsa. Čoveku ništa ne ide za rukom ove sezone, prima homere,šeta mnogo udarača. Sve kao stvoreno za domaće da iskoriste ovu njegovu lošu formu.

Plus na to da dodamo da je u poslednjoj seriji Cubsa protiv Dodgersa, bilo na svakom meču 2+ homera, jer je vetar zaista radio za udarače duvavši u pravcu od udarača.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje