sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva bejzbol predloga iz MLB (utorak 02.maj)

Predlozi za koje smatram da imaju veliku šansu za prolaz! Otvarati do pola 1!


Detroit Tigers – New York Mets gost 4,5+ 1,77 maxbet

6:5

Gosti i nisu neki preterani favoriti, ali da su udarački moćni sigurno bi trebalo da ima neku prevagu na ovom meču. Metsi će gostovati u Detroitu nakon punih 7 godina (u avgustu 2016. su poslednji put igrali).

Jednostavno je, Alonso i kompanija su u sjajnoj formi, plus Lorenzen ne predstavlja neku bacačku pretnju. Ove sezone ima je jedan dobar meč protiv Baltimora, a dva očajna meča protiv SF i Milvokija gde je primio ukupno 11 poena.

Metsi su odigrali sjajan tromeč sa Atlantom, pa su čak i Stridera pokidali u 5 izmena. Alonso mu je upravo udario homer daleko preko centra.

Detroit mi je jako očajna ekipa u svakom smislu, a nadam se da Metsima neće faliti motivacije protiv ovako slabog rivala.

Oakland Atletics – Seattle Mariners 7,5+ 1,75 maxbet

1:2

Jedini razlog zašto igram ovaj meč su dva rukija i slučajnost je da se obojica prezivaju Miller.

Mason Miller je debitovao za Oakland pre 10 dana. U 2 starta ove sezone i 8 izbacanih izmena ima 6 primljenih poena. Doduše brza lopta mu dostiže 100mph,ali to nije smetalo udaračima da mu vraćaju lagano u polje. Sijetl je 3. najbolji u ligi protiv brzih lopti.

Bryce Miller je pozvan iz niže lige i večeras će debitovati za Sijetl. Brojke u nižim ligama nisu baš niske, pogotove ove sezone kad ima skor 0-2 i ERA preko 6. Baca fastball,slider,curveball i changeup.

Forma obe ekipe je dobra u ofanzivnom smislu, te ova granica sa mladim bacačima je veoma niska, pa vredi probati!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje