petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva meča u kojima će gosti pokušati da iskoriste brojne povrede u ekipama domaćina

U pitanju su dva meča u kome su usled povreda u timovima domaćina, gostujućim ekipama daleko veće šanse da dođu do pozitivnijeg ishoda. U prvom meču  domaćin neće moći da računa na 9 igrača među kojima se nalaze standardan tandem štopera, dva leva beka, tri vezna igrača i dva napadača. U drugom meču će domaćinu nedostajati 6 igrača i to: standardni levi bek, tri ofanzivna vezna igrača i dva napadača. Prvi meč možete odigrati najkasnije sutra do podneva, dok drugi meč počinje sat vremena posle prvog.


11:45 Chonburi : Nakhon Ratchasima

U okviru 3. kola Thai Premijer lige ekipa Chonburi će ugostiti ekipu Nakon Ratasime.  Dva  tima od starta sezone imaju skor 1 0 1 uz gol razliku -2. Prošle sezone je današnji domaćin bio bolje plasiran. Na 4 od 5 poslednja međusobna meča su viđeni golovi u oba smera.

Izostanci u timu Chonburi-ja: tandem štopera – suspendovani J. Lopes i povređeni K. Namwiset, levi bekovi H. Niran i M. Pheephat, vezni igrači P. Phonsa, S. Paso i E. Rittipan, kao ni na napadače P. Ahponsaha i S. Wongsaia. 

Predlog: Oba tima daju gol / GG @1.60  3:1


 

13:00 Ratcaburi : Buriram

U terminu od 13 časova po našem vremenu u okviru Thai Premijer lige sastaće se ekipe Ratcaburi i Buriram. Domaćin ima bolji start sa dve pobede, dok gost ima skor od pobede i poraza. Oba tima imaju gol razliku 4:1. Prošlu sezonu je Ratcaburi završio kao 8.-mi na tabeli, dok je Buriram završio na 2. mestu. Na 7 od 8 poslednja međusobna meča dva tima je viđeno 2, 3 ili 4 gola na meču.

Izostanci u timu Ratcaburi-ja: Pored standardnog levog beka A. Prathuma, Nedostajaće čak 5 ofanzivna igrača, a u pitanju su: C. Tysud, S. Ratniyorm, L. Karaboe (uz svog sunarodnika Bolija koji će igrati iz Obale Slonovače, najbolji igrač tima), N. Sriyakem i S. Musikaphan. 

Predlog: Pobeda gosta ili nerešeno uz dva ili više gola na meču / X2 i 2+ @1.80  4:3 


Naslovna fotografija preuzeta sa sajta: https://jk.com.mk/tours/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje