ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva predloga iz MLB (ponedeljak 24.april)

Predlozi za koje smatram da imaju šanse za prolaz! Otvarati do pola 1 noćas!


Baltimore Orioles – Boston Red Sox 7,5+ 1,75 maxbet

5:4

Iznenađujuće niska granica na ovaj meč, bez imalo razloga. Naime Baltimor ima 6 vezanih pobeda, dok je Boston u napadačkom naletu. Doduše Sale i Kremer su imali dobar prošli start, te su svoje protivnike ostavili na nuli, ali njihove brojke protiv današnjeg protivnika nikako nisu dobre. Hays protiv Sale ima 3 udarena homera iz 13 izlazaka na palicu, a Mountcastle 2 iz 7 izlazaka na palicu. Nekoliko njih ima dobar proseka na palici. Takođe Boston ima dobre brojke protiv Baltimora (Verdugo 5/12 i 2 homera).

Što se tiče međusobnih susreta, 7 vezanih mečeve je dolazilo preko ove granice, a u poslednjih 20 susreta, 16 je dolazilo over.

Atlanta Braves – Miami Marlins domaćin 4,5+ 1,78 maxbet

11:0

Jest rizik igrati Atlantu posle 4 vezana poraza, ali ti porazi su došli protiv Hjustona i jako dobrih bacača. Vreme je da se Atlanta vrati na pobednički kolosek, ali i da prebaci granicu posle 4 meča posta.

Cabrera veoma oscilira ove sezone, te posle 2 očajna starta, beleži 2 dobra starta i popravlja svoje brojke. Broj šetnji je i dalje visok, te slugeri Atlanta će kazniti kojim homerom njegovu nekontrolu. U prošlom startu protiv Cabrere, Riley i Rosario su mu udarili homer.

Ukoliko neko nije siguran u 5+ poena, može H1, jer baca sjajni Strider, pa kontam da će Majami držati možda i na nuli do kraja meča.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje