subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup Poeni igrača (25. Januar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


LOUIS LABEYRIE (Valencia) 8.5 minus poena postigao 6pts

Nakon pauze zbog korone slučajeva, Valencia posle prošlonedeljnog duela u Grčkoj protiv Promitheasa nastavlja sa takmičenjem u Evropi. Španska ekipa nije igrala meč Endesa lige.

Glavni razlog zašto igramo fracnuskog krilnog centra je popunjenost igrača na njegovoj poziciji. Prema inforamcijama sa zvaničnog sajta kluba danas bi samo Victor Claver trebalo biti odsutan, dok će reket činiti Dubljević, Rivero, Tobey, Pradilla i Labeyrie.

Louis je današnju marginu uglavnom prelazio kada su ostali visoki igrači bili odsutni, ili kada je imao izuzetne procente šuta. U španskoj ACB ligi na poslednjih 7 mečeva nije prešao današnju marginu, dok je u Evrokupu na 9 mečeva 3x prešao 8.5.

Dakle, na poslednjih 15 odigranih mečeva, samo je 2x prebacio marginu!


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje