sreda, 06. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup – poeni igrača (30.11.)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


S. Dekker (London Lions) 15.5+ (18 pts)

Sam Dekker definitvno nije doveden da bi igrao prvenstvo Velike Britanije, već da bi se klub afirmisao u Evrokupu. Dekker je jedno vreme bio odsutan zbog povrede, ali se vratio u ekipu i odigrao 3 partije (u VB dao 28 poena), dok je u Evrokupu imao 15 poena protiv Budućnosti, te 19 protiv Hambruga. Slask je ekipa koja nije poznata po nekoj efikasnoj odbrani.

G. Clavell (Prometey) 13.5+ (34 pts)

Meč Prometeya i Ulma bi trebao biti jedan od efikasnijih na današnjem programu, pošto se očekuje oko 167 poena. U estonskoj ligi u kojoj učestvuje ukrajinska ekipa, Clavell ima prosečne brojke i retko kada prelazi marginu, ali i ima manju minutažu gde ga trener svesno čuva za Evrokup gde igra preko 30 minuta. Uzima izuzetno mnogo trojki od kojih zavisi. Prebacio je današnju marignu na 3 od 5 mečeva 20, 6 (mala minutaža), 26, 12 i 21.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje