Predlog izgledne šanse za prolaz


J. Palmer (Bourg) 14.5+, 23pts

Trener Bourga najavljuje da moraju da odigraju dobar meč jer je Prometey satkan od kvalitetnih individua i odličnih šutera. Zadovoljan je brejkom u Baladoni, ali naglašava da je jako bitno da se pobedi kod kuće.

Da se tako nešto desi, pored Jordana Floyda koji je statistički najbolje poenter (15,5 poena), moraće i James Palmer da bude efikasan.

Razlog zbog kojeg biramo Palmera pre Floyda, jeste činjenica da James uvek startuje mečeve, dok je Floyd 2 bio starter u ukupno 6 mečeva. Pored toga, i forma Palmera je izuzetno dobra. On na poslednjih 5 mečeva postiže: 24, 20, 6, 23 i 20.

Istini za volju na prethodnim mečevima imao je izuzetan postotak pogodaka za 3 poena, ali kroz sezonu je pokazao da ne zavisi isključivo od šuta sa distance i da prelazi marginu i sa pogođenim dvojkama.

Gosti prosečno primaju 89,3 poena i očekuje nas izuzetno brz meč.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.