Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


J. McRae (Levallois) 12.5+, može i 13.5+ , 20pts

Eliminaciona utakmica donosi najbolje od najboljih igrača, a definitivno je Jordan uz Will Cummingsa najbolji igrač francuske ekipe. Malkice nam se ne dopada što je Cummings odmorio za vikend u domaćem šampionatu dok  se McRae trošio u 30 minuta igre.

Forma Jordana je zadovoljavajuća pošto je on na poslednjih 5 utakmica beležio: 17, 10 (blowout protiv Venecije), 6 (5 ličnih greški), 15 i 23 poena.

McRae je pauzirao od novembra do marta, od oporavka iz povrede imao je 4 partije sa 20+ poena.

Valencia igra u brzom tempu utakmice i u nekom proseku dopušta 80 poena po partiji.

Dopada nam se forma i broj šuteva koje Jordan uzima, te ćemo pokušati sa njegovim prebacivanjem margine danas.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.