subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga- 3 predloga: poeni igrača (22. Decembar)

3 predloga na poene igrača za koje smatramo da imaju izgledne šanse za prolaz


Hilliard D.(10,5+)-ASV-CS uto 20:45 više 1,85
Ekipa CSKA opet će biti bez usluga Joel Bolomobya i Daniel Hacketta. Za našu opkladu važno je odsustvo italijanskog beka. Na prethodna 3 meča kada on nije igrao, Darrun je beležio 15,16 i 13 poena.
Wilbekin S.(15,5+) uto 20:15 više 1,85
Scottie je definitivno glavni igrač Maccabia sa najviše slobode u ekipi, i čovek kod koga je lopta u završnicama utakmica. Osim prošlog meča kada je bio daleko ispod svog proseka što zbog odbrane Barcelone, što zbog manje povredice, Wilbekin je izvstan u napadu.
Thompkins T.(10,5+) uto 21:00 više 1,45 (11.5 @1.85)
Na prošlom meču povredio se Anthony Randolph koji će morati da propusti ostatak sezone što ostavlja napadački potencijal u rukama Treya, kao i nešto veću minutažu za Usmana Garubu. Thompkins je prošle sezone bez Ranolpha u ekipi na 8 od ukupno 10 mečeva prešao ovu marginu.

Napomena: Ove margine prognozirane su od samog urednika, i podložne su promenama tokom dana. Sve igrače možete igrati i po marginama većim za poen od predloženih.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti nužno dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje