Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


N. Mirotić (Barca) 16.5+, 20pts

Iako je margina poprilično visoka imajući u vidu da se očekuje trvđi meč jer je u pitanju 5. i finalna eliminaciona utakmica, rizikovaćemo na manji ulog.

Koga uzeti u ovakvom meču ako ne najskupljeg igrača Barce. Mirotić će sigurno imati protekciju sudija u prepunoj Blaugrani i očekujemo ga danas dosta na liniji za slobodna bacanja.

Nikola je propustio meč domaćeg šampionata tako da odmoran ulazi u ovaj duel.

Protiv Bayerna je u ova 4 duela postizao redom: 12, 16, 25 i 7 poena. U regularnom delu sezone imao je 9 i 11 poena, ali danas je drugačiji tip utakmice.

Smatramo da će prebaciti marginu isključivo ukoliko bude bio dobar u šutu za 3 poena i pogodio minimalno 2 trojke.

Za Barcelonu je danas ulog previliki, zato biramo Mirotića.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.