četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga F4 (Real M. vs Barcelona)

Predlog izgledne šanse za prolaz


N. Laprovitola (Barca) alt 8.5+, normal 10.5+, 12pts

Argentinac je pred mec izjavio da ce ovaj El Classico biti pravi rat na teren. Videcemo da li ce to pokazati i na terenu gde je Barca blagi favorit u utakmici prognoziranoj na 160 poena.

Nicolas je u prethodnim mecevima u formi koja ima visoke amplitude. Glavni razlog zasto ga igramo jeste njegova motivacija kao bivseg igraca Reala, kao i statistika sa proslog F4 kada je u polufinalnom mecu imao 17 poena uz cak 12 uzetih suteva.

Vratimo se na ovosezonski Plejof, gde u mecevima sa Zalgirisom nijedanput nije bio dvocifren uz nikakve sanse da tako i nesto ucini, posto je uglavnom bio distributor lopte i okrenut ka asistencijama. Danas ce centarska linija Barcelone imati nesto tezi zadatak sa Tavaersom u reketu, te tu vidimo neku sansu da Nicolas uzme makar 10 suteva koji bi u nekom proracunu bili dovoljni za prelazak margine.

U poslednjem mecu koji je Barci bio bitan radi ostvarivanja 1. mesta na tabeli u direktnoj borbi sa Baskoniom zabelezio je 18 poena.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje