sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – poeni igrača (11. Novembar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz

M.Hezonja (Unics) 13.5 plus – postigao 9 pts

Ruski Uniks odigraće danas meč protiv Panatinaikosa, a mi smo sa ovog meča odabrali hrvatskog košarkaša u dresu Uniksa – Maria Hezonju. Hezonja je neko u koga trener Perasović ima neograničeno poverenje pa je u utakmici protiv CSKA u VTB ligi postigao 21 poen u prošlom meču za čak 38 minuta, meč pre toga u Evroligi 32 minuta i 27 poena, a pre toga protiv Parme 33 minuta i postignutih 27 poena. Sada se vraća u dvoranu gde je igrao prošle godine i gde će imati motiva da se dokaže protiv Panatinaikosa koji je u jako lošoj formi danas, a deluje da nemaju igrača koji bi mogao da zaustavi Hezonju, pa je po nama to danas najizlgedniji tip za over.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje