nedelja, 03. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – Poeni igrača (14.4.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


W. Babb (Bayern) 7.5-, 8pts

Za Bayern će danas zaigrati i šuter C. Winston koji je propustio nekoliko mečeva, i on je glavni razlog zašto igramo Weilra minus poena.

Naravno, margina je izuzetno niska, ali se uzdamo u nešto manje minuta u nebitnom meču za Bayern.

Babb je odigrao 25 minuta pre 4 dana u nemačkom prvenstvu što je neki njegov prosek u tom takmičenju. U Evroligi mu minutaža varira na poslednjih 5 mečeva u rasponu od 16-24.

U poslednjih 5 mečeva kada je igrao Winston, Babb je marginu prešao samo 1x u Evroligi.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje