subota, 25. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga- poeni igrača (16.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


2 singla za danas:

V. Micić (Efes) 13.5+, 15pts

Mnogi će danas odustati od ove nikad niže margine na Vasilija bojeći se oko njegove minutaže i povrede. On je pre 2 dana protiv Reala odigrao 19 minuta, dok su ostali starteri imali više minuta – S. Larkin (33), W. Clyburn (36), E. Bryant (30). Sve to ne bi bilo problem, da isti ovi igrači nisu imali jake minute i za vikend u turskom šampionatu. Upravo zbog toga pikiramo Micića koji će defnitivno danas preuzeti veću rolu na sebu protiv Partizana. Definitivno je njegov usage rate manji sa S. Larkinom na parketu, ali od povratka Amerikanca on je današnju marignu prešao 3x, a 3x ostajao ispod iste.

D. Thompson (Baskonia) 12.5+, sigurnija alt 10.5+, 17pts

Darius je verovatno igrač u najboljoj formi u celoj Evroligi. On na poslednja 3 duela beleži dabl-dabl učinke sa poenima i asistencijama. Na poslednja 4 meča beleži 15, 16, 18 i 20 poena. Njegovi procenti za 3% jesu visoki, ali u meču sa Maccabiem ima izgledne šanse da prebaci marginu.Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje