Predlog izgledne šanse za prolaz, otvarati do 19:00


L. Mitrovic (Zvezda) 8.5 -, 2pts

Luka je dobro iskoristio minute na poslednja 2 meča kada je Budućnosti strpao 21 poen, a pre toga u Evroligi Monacu 15 poena.

U ABA ligi minutaža Petruševa je maltene bila nepostojana, dok je i Ben Bentil imao limitrane minute nakon oporavka od bolesti. Očekujem da danas Benjamin koji ima itekako redukovanu ulogu kod Duška, ipak dobije više od 15 minuta.

Forma Filipa Petruševa je ista onakva kao kada je bio član Mege i dominirao ABA ligom, sada isto to radi na parketima Evrolige i očekujemo i danas njegovu produktivnost a manji učinak Mitrovića.

Visoki igrači, i uopšte ekipno se niko nije naigrao u Žalgirio areni gde je na poslednja 3 meča litvanska ekipa dopuštala: 66, 67, 72.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.