četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga: Poeni igrača (21. Oktobar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


P. Lee (Panathinaikos) 9.5+, može se uzeti i na 10.5+, postigao 11pts

Nekoliko je razloga zašto smo pikirali ovog igrača. Ponajpre jer on ima veliku motivaciju jer je Monaco klub koji ga se odrekao posle samo 1 sezone iako je pružao dobre partije. Klub iz Kneževine je doveo nekoliko igrača na poziciji beka te je Lee postao višak.

Od dolaska u PAO beleži solidne partije. Primera radi, u finalu Superkupa zabeležio je 12 poena i bio najefikasniji u svojoj ekipi.

U okviru grčke lige imao je 10 poena u tesnom meču, dok je u blowout utakmici za 14 minuta zabeležio 8. U Evroligi je imao 12 protiv Reala, 8 kontra Zvezde i 11 protiv berlinske Albe.

Jedino što nas može pokolebati za ovaj predlog jeste eventualno igranje Nate Woltersa koji je po trenutnom statusu upitan, ali nema nikakvih informacija o njegovom progresu oporavka nakon propuštenog starta sezone.

UKOLIKO BUDE INFORMACIJA DA WOLTERS IGRA, OBAVESTIĆU NA VIBER GRUPI DA BRANIMO NAŠ PREDLOG. Neko će ići cashout, a neko će ići kontra sa minusom na upola uloga.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje