subota, 25. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – Poeni igrača (23.4.)

Predlozi izgledne šanse za prolaz


K. Nunn (PAO) alt 15.5+ @1.55, problem sa faulovima

Eh kada smo ga na prvom meču po dolasku u Atinu hvatali na margini od 9.5 protiv Partizana, to je bila poslastica. Od tada se Kendrick profilisao kao jedan od najboljih skorera Evrolige, a u eliminacionom meču sa ultra brzim Maccabiem mora biti na nivou. Na poslednjih 5 mečeva beležio je 17, 12, 28, 17 i 20 poena. U duelu sa izraelskom ekipom u Beogradu imao je 13 poena za svega 22 minuta gde se povredio. U OAKA areni se očekuje oko 165 poena što bi trebalo biti dovoljno.

L. Brown (Maccabi) alt 10.5+ @1.53, 16pts

Ne verujemo da će Lorenzo imati učinak kao kada smo ga prošli put tipovali (29pts), ali verujemo da može biti na minimalno 11 poena. On je protiv PAO-a ove sezone imao 14 i 12 poena. Verujemo da će fokus Jerian Granta,jednog od boljih defanzivaca na bekovskim linijama, biti na Baldwinu pre nego li na Brownu, i tu vidimo šansu za probijanje margine.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje