petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – poeni igrača (24.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


K. Sloukas (Olympiakos) 9.5+, 8pts

7 izgubljenih lopti

Dvoumili smo se da li da odigramo poene ili asistencije, ali smatramo da danas bez dobre partije Sloukasa, Olympiakos nema šta da traži u krcatoj Areni.

Ekipa je došla bez trenera Bartzokasa, tako da i tu smatramo da Kostas mora biti glavni organizator igre i u samoj utakmici.

Posle povratka iz povrede nije briljirao, ali je u poslednjem meču grčkog šampionata pokazao da se vratio na pravi kolosek kada je imao 12 poena i 8 asistencija.

Iako je Larentzakis u solidnoj formi, koju je mahom uhvatio u odsustvu Sloukasa, ne verujemo u njegove i McKissicove poene.

U prvom meču protiv Partizana u Pireju, Sloukas je protiv svog trenera Obradovića koji ga je vodio u Feneru, imao 17 poena i 8 asistencija.

Partizan na poslednjih nekoliko mečeva sa pozicije beka dozvoljava – Micic 15 Larkin 9, Napier 10 Pangos 10,  Teodosic 11, Mavra 22, Campazzo 21 Vildoza 8, Lo 17, Wilbekin 15, Vildoza 15 Nedovic 14 Campazzo 12.



Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje