subota, 25. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – Poeni igrača (24.4.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


M. Fall (Olympiacos) 7.5- , ukoliko danas padne predlog, pratim ga kroz seriju sa Barcom

2. korak – 3pts ✅️

U prisustvu Nikole Milutinova, ne verujemo da će vokalna tačka napada biti Moustapha. Naime, reket Barcelone i nije najbolje štićen od strane Willy Hernangomeza, ali se i sam Fall ne fokusira na napad koša, pa tako često ima više asistencija nego li poena.

Takođe vrlo je značajno da pored Milutinova, igraju i rezerve Wright i Petrušev, koji pokrivaju kako krilnog centra, ali tako i centra u nekim postavkama.

Smatramo da u ovoj seriji makar 1x Fall neće biti preko margine, te ga pratimo u martingale sistemu.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje