Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


K. Kuric (Barcelona) 9.5 minus postigao 5pts

Barcelona danas igra protiv ASVEL-a, a kladionice su domaćina favorizovale sa hendikepom od čak 12.5, u meču prognizranom na oko 156 poena.

Ekipa iz Blaugrane danas bi trebala biti skoro kompletna pošto neće računati na S. Sanlya od važnijih izostanaka. Takve informacije govore da će nakon propuštenog El Classica danas zaigrati bek Dante Exum, kao i Nigel Hayes-Davis koji je igrao samo 2 sekunde protiv Reala?

Kuric jeste bio najbolji strelac katalonaca u derbiju sa 17 poena, ali njegove partije su promenljive i nije za očekivati da u gustom rasporedu utakmica uvek bude najefikasniji pored Mirotića, Daivesa, Higginsa i drugih. Barcelona pored današnjeg meča, za 3 dana igra protiv Jouventuda, potom 1. februara protiv Bayerna, 3. februara protiv Panathinaikosa.

Od starta nove godine Kuric je beležio: 8, 22, 8, 6 i 17.

Protiv ASVEL-a je ove sezone zabeležio 3, a prošle 4 i 7.

Kako da postanete PREMIUM član na sajtu!!!


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.