subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – poeni igrača (31. Mart)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


A. Shved (Khimki) 20.5+

Ekipa Khimkia je bila užasna ove sezone u Evroligi. Neuspeli pregovori na startu sezone oko odlaganja utakmica zbog COVID-a uticali su da sam početak sezone ne bude dobar. Posle ni ekipa nije igrala dobru odbranu i sve je to rezultat najlošije ekipe takmičenja sa svega 3 pobede.

Ni njihov današnji protivnik nema šansi da se plasira u Plejof, te očekujemo jednu utakmicu sa ne jakim odbranama. Meč je prognoziran na oko 167 poena.

Glavni razlog odigravanja Shveda jeste njegov lični uspeh koji će pretpostavljamo juriti ka tituli najboljeg strelca Evrolige (Alphonso Ford). Trofej se dodeljuje igraču sa najvećim prosekom u sezoni (a ne onome koji je postigao najviše poena).

S obzirom na činjenicu da Mike James iz CSKA možda neće nastupati više ove sezone (suspendovan zbog nesuglasica sa trenerom), postoji realna šansa da ruski igrač osvoji prestižan trofej.

Shved se trenutno na 22 odigrana meča nalazi na proseku od 19.2 poena, dok je Mike James na 19.3.

Khimki ima još 4 meča da odigra u Evroligi, i Shved ima dobru šansu da prevaziđe Amerikanca po proseku poena.

Ukoliko danas ne prebaci postavljenju marignu, velika je verovatnoća da ćemo uzimajući u razmatranje potonje informacije, odigrati Martingale sistem dok opklada ne bude dobitna (biće update na Viber grupi).


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje