subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – Upitni i odsutni igrači (3.1.)

Najvažniji izostanci igrača na jednom mestu za samo 1 PREMIUM kredit!!!


CSKA Moskva prema trenutnim informacijama ne bi trebala biti bez novih izostanaka (Will Clyburn i Michael Kulagin van stroja od ranije).

Panathinaikos će biti bez centra Ian Vougiakasa, međutim iskusni centar nema značajniju ulogu u ekipi.


Anadolu Efes osim od ranije povređenog Bryant Dusntona, nema novih izostanaka. Shane Lakrin i Rodrigue Beabouis odmorili su neigranjem u domaćem prvenstvu za vikend.

Najbolji strelac Khmiki Moskva – Alexey Shved nije doputovao u Istanbul zbog prehlade. Pored njega, i Jonas Jerebko je imao virus, ali je otputovao za najveći grad Turske.


Prema nekim izvorima, Edwin Jackson je upitan za ASVEL.

Real Madrid će biti bez ranije povređenih Felipe Reyesa i Sergio Llulla, dok je i Gabriel Deck van stroja. Jeffry Taylor i Anthony Randolph su trenirali smanjenog intenziteta.


Olimpia Milano biće još jedanput bez usluga Nemanje Nedovića, dok bi za italijanski klub trebalo da debituje plejmejker Keifer Sykes koji je sarađivao sa Messinom u Spursima.

Nema vesti o tome da li će Tim Abromaitis zaigrati za Zenit, ali on je povređen 23. decembra i prema tadašnjim informacijama odsustvuje najmanje 2 nedelje.


Valencia će biti bez visokog igrača M.Ndoura, dok se u ekipu vraćaju G. Vives i S. Emeterio.

Povezani članci

5 Komentari

    • Kredit je vrednosti 1.
      To je čitavih 20dinara (0.16e). Niste u obavezi da iskoristite vaš kredit na ovu vest.
      Samo vreme koje je utrošeno na vađenje ovih informacija je i više nego fer što iznosi čitav 1 kredit, a trebalo bi minimalno 3!

        • Sve je jasno, ali ne treba ni forsirati predloge ako nema izglednih. Ovo je Premium, u Free sekciji sigurno postavljamo predloge.
          Pozdrav

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje