subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evropska košarka – konačan ishod (8. Mart)

Predlog na konačan ishod za koji smatramo da ima izglednu šansu za prolaz

Otvarati do 8.og marta 17:00


U eri Pablo Lasa retko kad smo viđali gubitnički niz duži od 3 meča (računajući i ACB, Evroligu i kup). Poslednji put to se desilo još u sezoni 2019-20 kada je u 2 navrata viđen niz od 3 uzastopna poraza.

Dakle od kada Laso trener kraljevske ekipe (sezona 2011-12), nikada za redom nismo videli kako 4x gubi u nizu.

U tekućoj sezoni vezali su 3 poraza od 20. februara. Najpre su izgubili u finalu kupa Španije od Barcelone (iako su nakon 1. četvrtine vodili sa 14 poena razlike), a potom je usledio neviđeni debakl od Žalgirisa u gostima (68-47), da bi u poslednjem meču za vikend izgubili od Baskonie na domaćem parketu (72-80) iako su vodili na poluvremenu sa 9 poena razlike.

Protiv Baskonie su igrali svi igrači, osim Trey Thompkinsa i Fabien Causera. Laso je dozirao minute svima, i niko nije odigrao više od 20ak minuta.

Takođe, pisali smo o tome kako je Zvezda u zgusnutom rasporedu i kako je posle 3 evroligaška meča, imala i derbi sa Partizanom gde su poraženi. Sada im u goste dolazi ranjeni Real koji želi da se vrati na pobednički front.

Igramo takoreći na tradiciju gde sumnjamo u 4 vezana poraza za Lasa, a ukoliko se to dogodi, biće prvi u eri Pabla.

Rezultat – 65:62


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje