utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Faliće im dosta standardnih igrača u ovom meču, odbrana baš oslabljena!

Jedan tim će danas igrati bez dosta igrača iz standardnog tima, u odbrani će faliti trojica od četvorice standardnih. Meč možete preuzeti do kasnih večernjih časova, a predložee kvotae su 1,50 i 1,80.

Ekipa Rasinga je prva u ovoj grupi sa 10 bodova, 3 pobede i 1 remi uz 1 poraz i gol razliku 9:6. Na svom stadionu pobeda i remi i gol razlika 4:3. Ukoliko žele da zadrže prvo mesto danas bi trebalo da slave jer Flamengo ima 9 bodova. Nekoliko igrača koji su odradili suspenzije i posle povreda se vraća u tim Rasinga, tako da će izaći sa dosta jakim timom.

Što se tiče gosta, ekipa Nublense ima skor 1 pobeda, 2 remija i 2 poraza uz gol razliku 3:6. U gostima remi i poraz i gol razlika 0:2. Za danas su u problemu oko sastava tima, a faliće dosta igrača, u odbrani fali levi bek J. Campusano (13u/0g/2a), potom standardan štoperski par N. Zalazar (9u/0g/1a) i R. Caroca (15u/1g/0a), u veznom redu nema L. Reyes (10u/0g/0a), a u napadu prvog strelca tima P. Rubio (13u/6g/2a).

Mišljenje urednika: Rasingu je bitno prvo mesto zbog nastavka takmičenja i potencijalno lakšeg rivala u eleminacijama, pa očekujem da danas ide na pobedu po kvoti 1,50, uz to iako Nublens igra defanzivnije, izostanci u odbrani sugerišu da bi mogli da prime više od jednog gola, a igra 1&D2+ plaća se kvotom 1,80.

4:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje