ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Favorit bez 11 igrača i sa lošom formom!

Favorit bez 11 igrača putuje na ovom susretu, pored izostanakam, prati ih i loša forma gde nisu zabeležili nijednu pobedu ove sezone. Prilika za autsajdera da to iskoristi.

U pitanju je meč Grčkog Kupa, gde se sastaju Diagoras i Panetolikos.

Panetolikos nema na raspologanju popriličan broj igrača: Bakakis (1/0 D), Tsingaras (3/0 M), Oikonomu (3/0 D), Mavrias (3/0 D), Dias (6/0 F) i Karelis (6/0 F) su povređeni, dok su Shengelia (7/0 F), Graterol (0/0 GK), Pedro (7/1 F), Belevonis (0/0 F) i Kontouris (4/1 M) otputovali sa svojim reprezentacijama. Forma je loša, na odigranih 7 utakmica imaju učinak od 4 remija i 3 poraza u 1. ligi Grčke.

Izvor/Vest

Na drugoj strani Diagoras nastupa u 2. ligi Grčke. Na odigranih 2 mečeva do sada, imaju učinak od 1 pobede i 1 poraza. Pobeda je zabeležena na domaćem terenu. U 1. kolu kupa eliminisali su PAE Egaleo u gostima nakon produžetaka.

Sve u svemu, Panetolikos putuje bez nekoliko igrača na Rodosu. Tačnije bez 11 igrača iz različitih razloga. Diagoras će imati prednost domaćeg terene i pokušaće na sve načine da izbaci prvoligaša. Ove sezone bili su uspešni na domaćem terenu, s obzirom da su gosti bez nekoliko igrača i sa lošom formom, predlažemo tip D1+ (1.50), kao i na manji ulog 1X (2.25). Srećno!

FT:1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje