V. Micic (Efes) 15.5+ , alt 13.5+, korak 2 dobitan, 25pts

Ukoliko danas ne prebaci, igramo ga u seriji dok kombinacija ne bude dobitna. Polufinalna serija u Turskoj se igra na 3 dobijene.

Ukoliko danas predlog ne bude prolazan, jurimo ga u narednim mečevima po principu Martingale. (Obavezno pročitati šta je MARTINGALE Sistem)

Gubi Anadolu Efes u seriji 1-0 nakon katastrofalnog poraza u 1.meču kada su primili preko 100 poena. Sumnjamo da će se njihova odbrana poboljšati, ali verujemo da meč može biti u egalu do samog kraja.

Kao i ostatak ekipe, i Vasilije je zakazao sa svega 10 poena. Bez njegovih 17 poena ovde ekipa sumnjamo da ima šta da traži.

U tekućoj sezoni je protiv Efesa odigrao 6 mečeva i imao: 16, 19, 8, 16 i 12 poena. Istina je, Efes ima širok arsenal u napadu, ali nadamo se da ako ne danas, onda u sledećem meču Micić može da probije marginu.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.